Kdo smo:

Podjetje Ipkom, ustanovljeno leta 2008, je podjetje, v katerem so sveže ideje prepletene s pestrimi izkušnjami kvalificiranih delavcev. Podjetje združuje strokovnjake z dolgoletnimi izkušnjami na področju informatike in telekomunikacij, ki so specializirani za specifične značilnosti javnega reda in zaščite pred nesrečami.

Naše delo je osredotočeno predvsem na idejo o enostavni digitalni transformaciji delovnih procesov, povezanih s telekomunikacijami in informacijsko tehnologijo. Na Ipkomu ponujamo široko paleto storitev in rešitev, kjerkoli od enostavnih do kompleksnih.

Kaj počnemo:

Kot inženirji z več kot 20 leti izkušenj na področju telekomunikacij in informacijskih tehnologij smo ponosni na naše izdelke in sisteme za javno varnost in rešitve, kot je najsodobnejši nogometni informacijski sistem Regista.

Naše poslanstvo je prinesti najboljše karseda iz telekomunikacijskih in informacijskih področij in zagotoviti brezhibno uporabniško izkušnjo končnemu kupcu. Skrb za naše stranke je izražena s kakovostno podporo, saj je naš cilj, da imamo s strankami dolgoročno sodelovanje.

Zagotovljena kakovost

Izdelke preizkušamo že od prve stopnje razvoja in s tem poskrbimo za najvišjo stopnjo kakovosti in funkcionalnosti.

Sodobne rešitve

Na voljo imamo veliko število tehničnih rešitev, ki predstavljajo pomemben mejnik v razvoju vašega podjetja.

Strokovna ekipa

Naš strokovni kader razvija in preizkuša tako obstoječe, kot tudi nove izdelke ter z dolgoletnimi izkušnjami zagotavlja visoko kakovost izdelkov in know-how.

24/7 podpora

Naša ekipa strokovnjakov vam bo pomagala pri vsaki zadevi – 24/7.

Optimizacija stroškov

Na podlagi desetletnih strokovnih znanj in izkušenj, vam za izdelek določimo natančno proizvodno ceno.

Konceptualne rešitve

Strankam, ki iščejo rešitve, ponujamo celovito idejo in koncept, narejene na podlagi raziskav razvojnega tima.